|
Nonii, et siis möla teema, ok. Üritan siis juba küsimuse ka teha, kuhu peaks kirja saatma et teha mönele erakonnale ettepanek. Nimelt käisin täna nagi iga teinegi päev posti toomas ja jälle nagu iga teinegi päev oli seal ainult saasta, voldikud, lipikud, arved jne. Tegelikult on see suur probleem, sest kokkuvöttes pean ma selle ise kinni maksma kuna ahju visata seda ei saa, siis prügikasti, aga prügi eest maksan ju mina, seega on järgmisteks valimisteks ettepanek panna erakonna reklaam voldikud näiteks savisaare pildiga kleepsud kuhu peale kirjutada nii näitex[img_assist|nid=7377|title=Savi|desc=|link=none|align=left|width=undefined|height=0] See päästaks tonnide viisi selliseid kirju mida me ei soovi saada, oleksin ju ammu vöinud linnast sellise pöhimöttega kleepsu tuua, aga kust ma siis sellel mötlen, samas kui mulle selline asi postkasti pannakse, paneks kohe selle ka postkastile. Ja tean se on vastu olus valimis reklaami seadustega, vist, aga selleks nad seal riigikogus ju on et seadusi leiutada.

|