Riistvaraküsimused [digi] / Riistvaraküsimused /

Bios

damselfly
Kasutaja
#1 | Postitatud: 11 September 2012 00:18
Vasta 
Tere

Jälle vajan teie abi arvuti kusimuses.

Panin Biosi algseadete peale ja pärast seda toimingut hakkas arvuti väljusti töötama. Kas on võimalik kuidagi muuta seda.Kusagil netis lugesin ,et vaja Biosi settingus valida Disable asemel Enabled,tegingi nii,kuid ikka tulemusteta:S

Ps Palun vabandust ette,kui kirjas tulevad vead.
itra
Kasutaja
#2 | Postitatud: 11 September 2012 14:39
Vasta 
damselfly:
Ps Palun vabandust ette,kui kirjas tulevad vead.
neid on sul seal kuhjaga

igatahes probleemiks võib olla see, et peale algseadete taastamist lülitus välja automatne ventika kiiruse juhtimine
kammi bios läbi ja otsi mõnda sellist seadet kust saaks venika kiirused automaatse peale panna (fan speed auto, või midagi sellist)
Grex
Kasutaja
#3 | Postitatud: 11 September 2012 16:00 | Muudetud: Grex
Vasta 
mul oli sama vänt, see tuli sellest et biosis on selline asi nagu "silent mode" vms, ja see läks pärast algseadete taastamist offi peale.
AMD Phenom X4 l 4GB DDR2 l GT430@900mhZ l Win7 32-bit
jaakobus
Kasutaja
#4 | Postitatud: 11 September 2012 19:16
Vasta 
damselfly:
Kusagil netis lugesin ,et vaja Biosi settingus valida Disable asemel Enabled,tegingi nii,kuid ikka tulemusteta:S
eee... selle lause peale tekkis mul tunne, et äkki on natuke vara sul veel näppupidi biossi minna? igatahes on emaplaadil kaasas üks pisike raamat, kus sees ka biossiõpetus. loe see alustuseks läbi, äkki saad teada, mis su masinale muret valmistab,

btw: silent mode on üsna tõenäoline.
itra
Kasutaja
#5 | Postitatud: 11 September 2012 20:02
Vasta 
jaakobus:
igatahes on emaplaadil kaasas üks pisike raamat, kus sees ka biossiõpetus.
ja kui ei ole siis leiab selle raamatu googlest üles mudeli numbri järg
damselfly
Kasutaja
#6 | Postitatud: 12 September 2012 13:28
Vasta 
Nii ,sain korda,käisin biosis,seal muutsin levelit 1-9 . Kuid jalle hakkas jama selle Crtl+Alt+Del kirjaga. Kas kellegil on kogemusi sellega,kui naiteks teha formaati kettale ja panna uuesti Windows peale,kas võib ka see asja parandada,või ettem juba uus kõvakettas osta?
jaakobus
Kasutaja
#7 | Postitatud: 13 September 2012 00:06
Vasta 
whaaat???

ehh, noormees. on ilmselge, et te olete oma näpud toppinud liiga sügavale asja sisse, mida te mitte üks meeter ei mõista. vaadake, arvutit õpitakse sammhaaval, alustatakse programmide installimisest, deinstallimisest, reinstallimisest ja seadistamisest, siis liigutakse edasi opsüsteemi hooldamise jms peale. mille alusel ma eeldan, et te ei tea, millega te tegelete? SEST MA EI SAA MITTE KURAMUSE HALLIGI ARU, MIS SU PROBLEEM ON!!! ja ilmselt pole ma ainus :)

kokkuvõtvalt: kuni sa ei oska oma muresid arusaadavalt kirjeldada, oled sa ilmselgelt liiga vara hakanud tegelema üle jõu käivate teemadega. meie ju ei näe, kus sul mingi ctrl+alt+del jama tekib ja mis põhjusel. kõvaketas tõenäoliselt on korras. probleem on pigem opsüsteemis ning tooli seljatoe ja klaviatuuri vahelises tihendis, mis lekib rämedalt. õpi alustuseks lugema ja kirjutama, seejärel, kui oled nõksa vanemaks saanud, asu uuesti arvuteid lammutama. palju edu! :)
damselfly
Kasutaja
#8 | Postitatud: 13 September 2012 13:43 | Muudetud: damselfly
Vasta 
Kle jaakobus,soovitan sul pigem vaadata oma vigu kirjas.MInul on raske harjuda läppaka klaviatuuriga,kui koguaeg kasutasin lauaklaviatuuri. Et sa teaksid ,siis Windowsi olin mitu korda paigaldanud,desinstallinud,re-installinud ja hooldanud. Siia foorumisse kirjutan alles ,kui tõesti vajan kellegi nõu(mida olen ka paljudelt saanud ja tanu nendele teadsin mida teha).
teetkalm
Moderaator
#9 | Postitatud: 13 September 2012 17:11
Vasta 
Pane siis pilt oma veast.
Männilinna kodanik

Sinu Vastus
Paks kiri  Kaldkiri  Pildiviide  URL Link  Kood  YouTube URL  Värvivalija  Emotikonid 

» Kasutaja  » Parool 
Siia saavad postitada ainult registreeritud kasutajad. Sisesta enne postituse saatmist õigesti oma kasutajanimi ja parool, või registreeru esmalt.

Toetab miniBB®