Riistvaraküsimused [digi] / Riistvaraküsimused /

Läpaka kuumenemine.

Marks
Kasutaja
#1 | Postitatud: 29 Juuli 2010 21:58 | Muudetud: Marks
Vasta 
Kui katsun läpakat käega alt on ta tulikuum.Võtsin lahti puhastasin ära ikka sama.Speedfun näitab 44- 59 c,oleneb palju programme töötab. pic

Kuumaks läheb see neljakandiline asi mälu all(ei jaga eriti riistvara).Kas seda kuidagi eraldi jahutada ei annaks?
Marks
Kasutaja
#2 | Postitatud: 29 Juuli 2010 22:04 | Muudetud: Marks
Vasta 
Kui keegi oskab aidata oleks tore.
corpy
Kasutaja
#3 | Postitatud: 29 Juuli 2010 22:10
Vasta 
Marks:
Speedfun näitab 44- 59 c
Vägagi normaalsed töötemperatuurid.
Listening.
Marks
Kasutaja
#4 | Postitatud: 29 Juuli 2010 22:15 | Muudetud: Marks
Vasta 
OK siis ütle palun mis asi see neljakandiline seal mälu all on mis kuumeneb Hetkel panin lahtise läpaka alla käe ja näppu peal ei saa hoida nii kuum on. ;) Pildil on näha
TiQ
Kasutaja
#5 | Postitatud: 29 Juuli 2010 23:04
Vasta 
Marks:
OK siis ütle palun mis asi see neljakandiline seal mälu all on mis kuumeneb Hetkel panin lahtise läpaka alla käe ja näppu peal ei saa hoida nii kuum on. ;) Pildil on näha
see on ramm arvatavasti ja see kah kuumeneb mingilmääral kuna seeon arvutiga ühendatud soojusülekanne vast toimub.Midagi väga paha ie tohiks kuumus teha sellele
Die religion die
corpy
Kasutaja
#6 | Postitatud: 29 Juuli 2010 23:56
Vasta 
Ma ei ole kindel, aga arvan, et see osa on wifi seadeldis. Ei oska õelda miks ta küll kuum on.
Listening.
oumaigaad
Kasutaja
#7 | Postitatud: 30 Juuli 2010 00:15
Vasta 
see on jah wifi vaata seal antennid ja puha, PCI pessa läheb veel.
---.Respawned.---
takingsome
Kasutaja
#8 | Postitatud: 30 Juuli 2010 19:27
Vasta 
Mul sama jama.Sülekas läheb nii tuliseks,et prae voi mune peal-lõpuks taob üldse välja.Tundub,et sama vidin läheb kuumaks mis postituse pealikul.TELE2 pulgaga netis olles kuumeneb kõige enam.Aga mehed vaadake ilma ka.Kõrbes luite otsas istudes ei saa ju kurta,et läpakas on tuline.
Marks
Kasutaja
#9 | Postitatud: 30 Juuli 2010 23:12
Vasta 
Jah aga kuidas seda jubinat jahutada saaks?
oumaigaad
Kasutaja
#10 | Postitatud: 31 Juuli 2010 00:41
Vasta 
Marks
vaheta see wifi dongle välja, uuema vastu kasvõi.
---.Respawned.---
andres0101
Kasutaja
#11 | Postitatud: 31 Juuli 2010 14:47
Vasta 
kuule ma tahaks neid coolpade need pidid suht h2sti jahutama.
Marks
Kasutaja
#12 | Postitatud: 3 August 2010 08:27
Vasta 
coolpade?Ja oled sa kindel oumaigaad,et see välja vahetamine aitab.Ei tahaks lambist raha kulutada.Wifi töötab korralikult.Aga kui ma seda jubinat näpuga katsun on ta ikka kuradima kuum.
oumaigaad
Kasutaja
#13 | Postitatud: 3 August 2010 09:43
Vasta 
oumaigaad
No ma ei tea Marks aga minu loogika ja teoreetikja järgi töötab läbi see kiip seal valesi tehteid ja seejärel kuumeneb, proovi uuendada wifi drivereid, of cuz võid öelda ka täpsed andmed ntx: intel 2200b/g wifi.
Loodan et said aru.
---.Respawned.---
Marks
Kasutaja
#14 | Postitatud: 3 August 2010 22:47
Vasta 
corpy
Kasutaja
#15 | Postitatud: 3 August 2010 23:22
Vasta 
See on läppari sees, mul läheb ka läpparil sees prose ja muud komponendid nii kuumaks, et isu neid näppida ei ole, see ei ole probleem minuarust. Kuna komponendid ju on masina sees, miks sul vaja neid näppida?
Listening.
kaspar737
Kasutaja
#16 | Postitatud: 4 August 2010 09:30
Vasta 
Ei tohiks ka näppida, võib staatilist elektrit saada ja pekkis olla.

Sinu Vastus
Paks kiri  Kaldkiri  Pildiviide  URL Link  Kood  YouTube URL  Värvivalija  Emotikonid 

» Kasutaja  » Parool 
Siia saavad postitada ainult registreeritud kasutajad. Sisesta enne postituse saatmist õigesti oma kasutajanimi ja parool, või registreeru esmalt.

Toetab miniBB®