Riistvaraküsimused [digi] / Riistvaraküsimused /

Ei oska aru saada kas emplaat on katki või on lihtne viga

vinksvonks
Kasutaja
#1 | Postitatud: 29 Juuli 2010 21:21
Vasta 
Selline lugu siis , et on saadud üks emaplaat , mis 50/50 pidi töötama. Suht uuema poolne emaplaat. Nüüd kui olen proovinud , siis nagu kogu arvuti läeb tööle , aga pilti ekraanile ei tule. Protsessori jahutus läheb tööle , vent töötab, tuluke plaadil ka põleb , kõik ülejäänud komponendid peaksid töötama. Emaplaadil on toite pesa 24 pinnine + siis on veel ka 4 pin eraldi. Mul on topitud 24pinnisesse pesasse 20 pinnine ots + veel eraldi 4pin ots. Kas võib asi olla viimati nimetatus , kuigi ise eriti ei tahaks uskuda, pealegi on öeldud , et nii peaks saama. Videokaart peaks töötama , et arvan , et pildi saamise mure pole videokaardis. Olgu ka nimetatud , et emaplaat on DP35DP . Ehk on kellelgi aimu kas sellest emaplaadist veel elulooma saab. Kui miskit jätsin mainimata , siis küsige julgesti!
K3ndu
Kasutaja
#2 | Postitatud: 29 Juuli 2010 21:24
Vasta 
Mis prose peal on muidu?
--------------------------------------------------------
Ei saagi [img] lisada?
vinksvonks
Kasutaja
#3 | Postitatud: 29 Juuli 2010 23:18
Vasta 
pentium d kahetuumaline 2,66 ghz (vist oli mudel 805 vms) hommikul saan täpsemalt vaadata
teetkalm
Moderaator
#4 | Postitatud: 30 Juuli 2010 00:04
Vasta 
Kas piiks tuleb käivitades? Kui mitte, võivad mälud ära olla.
Proovi arvutit miinimumkonfiguratsiooniga, jättes ainult mälud ja videokaardi. Kui siis tööle läheb, peab viga olema mõnes muus komponendis, mille võid üles leida, hakates neid ühekaupa lisama.
Võib olla ka mälu või videokaardi viga. Mõned videokaardid vajavad lisatoidet, aga enamasti suudavad nad ilma toiteta ekraanil kirja näidata, et vaja on lisatoidet.
vinksvonks
Kasutaja
#5 | Postitatud: 30 Juuli 2010 00:15
Vasta 
videokaart on küll tegelikult mega vana , aga see kelle käest selle ostsin , ütles küll ,et pidavat pildi ette võtma. Just enne kätte andmist oli proovinud. Tegelikult mul vist pole speaker emaplaadi külge ühendatud , aga ega seal polnud kohta ka;) Speaker vist on emaplaadil olemas juba , aga seda kas piiksu teeb saan alles hommikul proovida. Aga kui on kaks mälu kõrvuti ja üks neist katki , siis peaks pildi ikka ette viskama ju? Mõlemad vaevalt katki on.
vinksvonks
Kasutaja
#6 | Postitatud: 30 Juuli 2010 12:52
Vasta 
http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/dp35dp/dp35dp-overview.htm

Kas äkki võivad asjad minu komponentides olla?
Nimelt nagu ma sealt välja lugesin siis 533mhz mälusi see vist ei loegi , aga minul on just sellised ... Kas võib viga selles olla ? ja keegi ütles mulle , et prose ei pidanud ka sobilduv olema. Kirjas küll on , et toetab pentium dual core prosesid , aga minu mudelit vist ei toeta (mudel on pentium d 805).
vinksvonks
Kasutaja
#7 | Postitatud: 30 Juuli 2010 14:20
Vasta 
Nii proovisin , piiksu ei tee;( Avastasin , et olen mitme asjaga puusse pannud . Nimelt mälud on 533mhz aga toetab "VISt" min. 677mhz. Ning prose ei pidanud kah toetama , vähemalt nii räägitakse hv-s . Ja tundub , et viga vist ongi proses .:( eks siis peab jälle vahetusse minema;(
ki55eLL
Kasutaja
#8 | Postitatud: 30 Juuli 2010 16:56
Vasta 
Selline protsessor peaks niikuinii vahetusse minema, paras kuivik on :)
#9 | Postitatud: 30 Juuli 2010 18:17
Vasta 
:D nja , seda kl.

Sinu Vastus
Paks kiri  Kaldkiri  Pildiviide  URL Link  Kood  YouTube URL  Värvivalija  Emotikonid 

» Kasutaja  » Parool 
Siia saavad postitada ainult registreeritud kasutajad. Sisesta enne postituse saatmist õigesti oma kasutajanimi ja parool, või registreeru esmalt.

Toetab miniBB®