Sony uus tipptelefon on 4K HDR ekraaniga…

Ja uue protsessoriga.

Sony-Xperia-2017

Sony’l on kaks varianti, kas nad teevad üsna tavalisi nutitelefone (kogu Xperia X-seeria) või lähevad hulluks (Z5 Premium). Nüüd on käes jälle hullumeelsuse ja innovatsiooni aeg. Sony uus tipptelefon kannab nime Xperia XZ Premium, millel on 5,5tolline 4K (3840 x 2160) ekraan, mis toetab ka HDRi.

HDR tähendab kõrget dünaamilist ulatust ja paremat värviesitust. Praegu on see kuum sõna telerimaailmas, kus paremad telerid seda toetavad. Esimesed HDRiga kuvarid kuulutati välja alles selle aasta alguses ja need pole veel müügilgi. Mida HDR-ekraaniga teha saab? Netflixil ja YouTube’il on selle tugi ja tõenäoliselt saad ka enda PlayStation 4-st sinna mängupilti striimida.

Lisaks tegi Sony seda, mis LG G6-l tegemata jäi – protsessoriks on uus Snapdragon 835, mis peaks olema oluliselt parem kui vanem Snapdragon 821.

Hind pole veel telefonil teada ja müügile on seda oodata vastu suve.